MALATYA / BATTALGAZİ - Selçuklu Ortaokulu

Nis

Atatürk kız lisesine gezi düzenlenerek okul tanıtımı yapilmistir. 8. Sınıf öğrencilerimizin okul hakkında bilgi sahibi olmaları saglanmistir.

Mrt

BU SENE OKULUMUZDA YÜRÜTTÜĞÜMÜZ E TWİNNİNG PROJEMİZDE YAPTIĞIMIZ ETKİNLİKLER OUR CULTURE,YESTERDAY,TODAY AND TOMORROW(KÜLTÜRÜM,DÜNÜM,BUGÜNÜM,YARINIM)

Mrt

10 Okulun katıldığı okullar arası puanlı atletizm yarışmalarında okulumuz kız takımı birinci, erkek takımı üçüncü oldu.

Kız takımımız Nisan ayında yapılacak bölge şampiyonasında ilimizi temsil edecektir.

Ekm

CodeWeek 2023 ''Cumhuriyetimizin 100. Yaşını Kodlayarak Kutluyoruz'' Projemiz onaylandı ve Sertifikamızı aldık.

Ekm

27/10/2023 Tarihinde Cumhuriyetimizin 100.yılı etkinlikleri kapsamında Malatya İl Halk Kütüphanesine gezi düzenlendi.Öğrencilerimiz kütüphaneyi gezerek çeşitli atölyelere katılarak güzel bir gün geçirdi. Öğrencilerimiz son olarak Cumhuriyet konulu animasyon filmi seyrederek günü tamamladılar. Gezi boyunca bizlere eşlik eden İl Halk Kütüphanesi Müdürüne ve eğitmenlerine teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında Turgut Özal tabiat parkı'nda yapılan atletizm yarışmalarında   okulumuz 5-A sınıfı öğrencisi Yaren Balin kendi yaş grubunda birinci olmuştur.

Öğrencimizi ve öğretmenini tebrik ederiz.

Rehberlik servisimiz tarafından LGS Veli Eğitimi yapıldı.